Uw bedrijfsmaterieel

Uw bedrijfsmaterieel en koopwaar maken een groot deel uit van uw onderneming. Zonder dit kan uw bedrijf niet draaien, wat maakt dat u ze best zo goed mogelijk beschermt. Wij helpen u graag uw gemoedsrust te behouden.

Machinebreuk

Een polis machinebreuk dekt de kosten van herstelling en vervanging van machines in geval van accidentele schade. U kunt  zowel mobiele als vaste machines verzekeren.

Een verzekering Machinebreuk is een ‘Alle risico polis’ en zal dus met andere woorden alle schades dekken, op enkele logische uitzonderingen na.

Elektronica en IT infrastructuur

Op de dag van vandaag zijn computers, tablets, smartphones,… niet meer weg te denken uit onze werkomgeving. Ze helpen ons bij het efficiënt werken maar kunnen ons veel ongemak veroorzaken als ze zelf niet werken door beschadiging, diefstal,…

Het is dan ook een absolute must geworden om uw elektronica en IT-infrastructuur optimaal te beschermen.

Vervoerde koopwaren

De verzekering vervoerde koopwaren beschermt uw lading tegen beschadiging of diefstal als u rondrijdt met een aanzienlijk kapitaal aan materieel en koopwaar in uw voertuig.

Bij elke verzekeraar liggen de waarborgen iets anders, maar laat het vinden van de beste oplossing op maat nu net onze specialiteit zijn.

Heb je nog vragen?

Geeft deze pagina geen antwoord op jouw vraag? Neem dan meteen contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.